Založ si blog

Rumunsko – alebo, o akých vraždách sa v médiách nedozviete.

 

Aktualizácia: Rada by som doplnila nové informácie k tomuto článku, keďže ľudia kt čítajú moje články vedia, že zastávam téoriu, že za zlo kt. spôsobí pes môže IBA človek, táto aktualizácia to potvrdzuje. Rumunské túlavé psy žiadne dieťa nezabili, dieťa bolo dohryzené vycvičenými strážnymi 7 psami!! (The Public Prosecutor’s Office in relation to Romanian High Court of Cassation and Justice) Ako vycvičenými? Môžme si domyslieť, kým vycvičenými? Človekom. V inom mojom článku píšem o ostrove s túlavými psami, ktorí boli veľmi mierumilovní…Toto nové zistenie v Rumunsku potvrdzuje, že my ľudia robíme so psov chodiace monštrá svojou zlou výchovou, poludšťovaním, týraním a našimi problémami, ktoré implementujeme do chovania psov.

 

Som hrdá Slovenka, v hrdej krajine, ktorá je členom EU. V EU sú však krajiny, ktoré dávajú tejto únii celkom inú, horkastú príchuť. Mám na mysli RUMUNSKO.

Pred napísaním tohto článku som si dala tú námahu a písala som si s viacerými zainteresovanými organizáciami, ale aj so svojimi rumunskými klientmi, ktorí sú v problematike absolútne nezaujatí.

05.09.2013 skupina túlavých psov usmrtila dieťa.

Po DNA skúške vychádzali najavo informácie, že dieťa bolo znásilnené, odhodené mŕtve a psy ho dohrýzli už mŕtveho. Mala to zachytiť aj pouličná kamera. Média, tak ako sa to stalo aj na Slovensku (MIMOCHODOM ZÁKON DISKRIMINUJÚCI RASY BOL STIAHNUTÝ, ČIŽE TO BOL ÚPLNÝ NEZMYSEL VYPRODUKOVANÝ SENZÁCIECHTIVÝMI MÉDIAMI A PODPORENÝ POLITIKMI, KTORÍ ZJAVNE NEMALI V TEJTO ZLOŽITEJ DOBEJ PLNEJ DÔLEŽITEJŠÍCH PROBLÉMOV NIČ INÉ NA PRÁCI) rozdúchali ničivý oheň a Rumunsko prišlo so skvelým riešením problematiky túlavých psov.

25.09.2013 – Ústavný súd povolil Rumunsku vyvraždiť všetky zvieratá nachádzajúce sa na ulici (aj tie s majiteľmi). Nie sú to utrácania, ani eutanázie. Všetko je to vykonávané veľmi krutým spôsobom, za účasti pohľadov detí ale aj dospelých. Psy obliate žieravinami, napichnuté na kovové koly, psy povešané za živa na ploty a stromy. Fotky súkromných osôb berú dych a pripomínajú mi najhoršie horory.

 

Stali sa nehody a dokonca jedna vražda človeka, ktorého zastrelili keď si na svojom dvore bránil svojho psa. Mafia a priekupníci s kožou si tiež prišli na svoje, keďže sa ešte viac rozmohol trh so psou kožou. Výsledkom toho je, že môžete vidieť živé zvieratá z obrezanou kožou z tela. To čo sa teraz deje v Rumunsku je niečo, čo si nevieme predstaviť. Fotky, ktoré prikladám hovoria za všetko.

 

Tento článok je aj pre Vás, komerčné médiá: hľa čo dokážete spôsobiť svojou pahltnosťou a potrebou zarobiť si i za cenu „vyrezania ľadviny“…

 

Tento článok je aj pre Vás, ktorí k zvieratám neprechovávate extra sympatie: Aký psychický vývoj jednotlivca predpokladáte v krajine, kde sa takto riešia politické problémy? Ako ste hrdí, že ste členom EU? Že toto sú naši susedia?

 

Tento článok je aj pre Vás, politici. Akokoľvek sa budeme tváriť, že toto je interná záležitosť EU, nie je!!!!

 

A vy čo pred voľbami veríte všetkému, tiež ste schopní takýchto monštróznych akcií podporených predvolebným marketingom. Áno väčšina bežnej rumunskej populácie vidí ťah zabíjania zvierat ako populistické gesto pred voľbami.

 

A Vy čo tvrdíte ako zvieratá milujete, ako je Vám ľúto neprávosti na cítiacej bytosti (či človek, či zviera), ste schopní zapojiť sa do aktivít? Transportov? Zbierania prostriedkov na dotácie určené na kastrácie? Rozširovania tejto problematiky medzi ľudí? Ste schopní atakovať EU parlament? Rumunsko? Ľudí s tým súvisiacich? Ste schopní posúvať aspoň na prečítanie tento článok? Zvieratá v Rumunsku Váš hlas teraz potrebujú viac ako kedykoľvek predtým.

 

Dajte svojim spôsobom vedieť, že to čo uvidíte na obrázkoch nemá v EU a v 21. storočí čo robiť. Informácie si vygooglite v akomkoľvek jazyku. Či petície, či demonštrácie.

 

P.S. Konšpirácie sa v dnešnej dobe nosia. Dávam otázku, toto sa deje v EU, v Rumunsku v dnešných dňoch….EU nedala na túto genocídu povolenie, ale nič nerobia, čo myslíte, že sa raz môže stať u nás????? Budete tiež ovečkami?

 

Z legislatívach dôvodov si fotografie, kt mi poskytli rumunskí priatelia môžte pozrieť na verejnej sociálnej sieti. Fotografie nie sú fotomontážou a zachycujú reálny stav na rumunských uliciach, v tieto dni. Klik na link:

https://www.facebook.com/stankaprezverky/media_set?set=a.674641885892731.1073741829.100000407787748&type=3

 

 

Zachránený pes z útulku, alebo z cigánskej osady by mal byť v každej druhej rodine na Slovensku.

19.11.2018

Umrela nám Tapka, pri operácii sa jej zastavilo srdiečko. Naša x husky a NO, ktorá s nami šťastne žila v byte. Písala som o nej tento blog. Prečo je slovenský pes v byte šťastný a slovenský pes vonku nešťastný? ? ? Trúchlila som. Vedela som ale, že ak niekto tvrdí, že miluje zvieratá BOL BY POKRYTCOM ak by doma vyplakával, keď sú na Slovensku tisícky psov, [...]

Prečo je slovenský pes v byte šťastný a slovenský pes vonku nešťastný? ? ?

10.11.2015

Máme psa, žije s nami v byte. Je to hyperaktívna kríženka severského a ovčiarskeho plemena, prvé dva roky strávila na 2000 m štvorcových, mala krásny výbeh ale nemala kontakt. Nemala kontakt so zvieratami, nemala kontakt s ľuďmi, jediné pozitívne bolo, že behala. Paradoxne v akomkoľvek čase sme za ňou prišli, sedela po väčšinou pri bráne a smutne nás čakala alebo [...]

Predvianočný list a poďakovanie Martinovi Poliačkovi a Lucii Nicholsonovej od vecí ako napr. krásna čuvačka Ťapka

14.12.2014

Dobrý deň, vzhľadom na hlasovanie v parlamente zo dňa 11.12 2014 o dvoch návrhoch, ktoré ste predložili Vy, Martin Poliačik a Lucia Nicholsonová (v prvom sa má definícia zvieraťa zmeniť z veci na cítiacu bytosť a v druhom návrhu sa navrhuje sprísnenie kontroly chovu psov a zamedzenie ich nekontrolovaného množenia u množiteľov, ktoré často prebieha v podmienkach [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

tapka

Vo voľnom čase pomáham tým čo to potrebujú. Nasledujúce citácie povedia viac ako môj popis... "Tí čo neboli schopní počuť hudbu považovali tých, čo tancovali za bláznov".....F. NIetzsche "Nehovorte mi, že nebo je hranica, keď viete, že na mesiaci sú ľudské stopy"...unknown auth " Keď Vám hlas vo vnútri hovorí, že neviete maľovať...maľujte!!! Ten hlas stíchne " V.V.Gogh " Žiadny veľký úspech sa nikdy nedosiahol bez entuziazmu" Emerson "Vtedy keď budeme ticho o veciach na ktorých záleží, prestaneme žiť!!!!" M.L.King JR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 111353x
Priemerná čítanosť článkov: 7424x

Autor blogu

Kategórie